Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Marija Vasileska, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (31.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

It is very useful.

Dariusz Żyła, Tarnowo Podgórne, ARMANO Ośrodek Szkolenia i Doradztwa BHP i P.POŻ (30.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Niniejszy kurs BHP jest merytorycznie ciekawy i odpowiedni do zastosowania w praktyce

Marta (30.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie jest ciekawe. Dzięki różnorodności materiałów pozwala w szybki i przyjemny sposób przyswoić wiedzę.

Livia , Kraków (27.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

krótko, zwięźle i na temat :)

Anna , Łódź (23.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie było ciekawe i interesujące, a momentami zabawne. Można się było dowiedzieć nowych rzeczy i odświeżyć wcześniejszą wiedzę.

Adam Dylong, , INTEGRA Andrzej Pawlik Usługi BHP, Ppoż., Kadry (23.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

dziękuje bardzo miło spędziłem z wami czas

Paweł Ocias, Skarżysko-Kamienna, Świętokrzyskie Centrum BHP Strzelec Paweł (23.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie i cały interfejs jak najbardziej przejrzysty. Polecam

Mariusz , Łódź, „SPM” Zbigniew Dobrynin (18.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo dobrze skonstruowane, żadnych problemów technicznych.

Piotr Luzeńczyk, Skarżysko-Kamienna, Świętokrzyskie Centrum BHP Strzelec Paweł (16.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Profesjonalnie i szybko

Zuzanna (15.07.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Dowiedziałam się dużo nowych oraz przydatnych informacji które mogą przydać mi się w pracy :)

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 245 246 247 Ostatnia