Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Eugeniusz Mikołajczyk, Wejherowo, BETA Centrum Zarządzania Bezpieczeństwem Pracy (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo dobre, najważniejsze informacje podane w ciekawej i krótkiej formie.

Wojciech , Warszawa (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

świetne szkolenie

Żaneta Zielińska, Gdynia (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

szkolenie przygotowane bardzo dobrze

Kamil (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

bardzo dobry materiał

Jakub , Skarżysko-Kamienna, Świętokrzyskie Centrum BHP Strzelec Paweł (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Tak właśnie powinno wyglądać szkolenie bhp !!!

Paweł Podgrodzki, Łódź, „SPM” Zbigniew Dobrynin (09.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie w bardzo ciekawej formie. Podchodziłem do niego sceptycznie, natomiast przekonało mnie swoją formą. Być może niektórych tematów mało istotnych jest zbyt dużo.

Bartłomiej (27.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie było naprawdę bardzo interesujące, wszystko było precyzyjnie opisane. Jestem bardzo zadowolony z tego, że mogłem przejść to szkolenie online. Całość oceniam na 4!

AGNIESZKA , Łódź, Szkolenia & Finanse Joanna Promińska-Staniszewska (20.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Mając doświadczenia w szkoleniach stacjonarnych i pierwszy raz w systemie e-learning zdecydowanie bardziej odpowiada mi opcja internetowa. Materiał przygotowany merytorycznie, bardzo jasne i dobrze przygotowane filmiki w zakresie I pomocy.

Adam Orzechowski, Łódź (15.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Jestem zadowolony ze sposobu przeprowadzenia szkolenia - tj. Możliwość dowolnego wyboru godzin szkolenia (szkolenie online)

Ewa Załucka, Łódź (14.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Uważam , że szkolenie w takiej formie bardzo dobrym rozwiązaniem, niż słuchanie wszystkiego na raz siedząc 8 godzin. Nie mam żadnych zastrzeżeń . Wszystko przebiegło sprawnie . Pytania , Quizy bardzo czytelne , zrozumiałe.

Pierwsza Poprzednia 1 2 3 4 5 6 239 240 241 Ostatnia