Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Beata , (24.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

bardzo ciekawe i interesujące szkolenie

Nikodem Kowalski, , Akzo Nobel Decorative Paints Sp. z o.o. (23.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo pomocne szkolenie, które w sposób zwięzły, merytoryczny przypomina i uczy o aspektach BHP niezbędnych do przestrzegania w codziennej pracy i życiu.

Paweł Kot, (21.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

ciekawa forma szkolenia, bardzo dobrze dobrany materiał

Ewa , Gorlice, Kompleksowa Obsługa Firm z zakresu BHP i P.Poż. Marian Abram (21.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

forma szkolenia jest ciekawsza

Alicja Kucharczyk, , Europejski Bank DNA Sp. z o.o. (20.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo wygodny i jednocześnie skuteczny sposób przyswajania wiedzy. Formę szkolenia oceniam również bardzo dobrze. Polecam.

KAMIL (19.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

GIT

Agata , Gorlice, Kompleksowa Obsługa Firm z zakresu BHP i P.Poż. Marian Abram (18.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo ciekawe i absorbujące, zawierające liczne życiowe przykłady przydatne w życiu codziennym

MAKSYMILIAN PIETRAS, Częstochowa (16.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie stało na bardzo wysokim poziomie. Zagadnienia były omawiane w sposób szczegółowy i merytoryczny. Daję piątkę z plusem :)

BARTOSZ (12.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Piątka z Hydrozagadkę!

Adam Zaremba, (12.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

bezproblemowo

Pierwsza 1 2 3 239 240 241 242 243 244 245 Ostatnia