Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Barbara Lewandowska, Malbork, SAFETY CONTROL Łukasz Godlewski (06.06.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Uważam, że to szkolenie BHP jest w bardzo łatwej i ciekawej formie zaprezentowane. Myślę że moim pracownikom też bardzo by się przydało takie szkolenie.

Michelle Kudzai Mawushe, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

the course was very informative

Marta Bachynska, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

The cours was very interesting

Anna (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Thank you for the information, which can save my life and lives of people in my surrounding.

Piotr Bijata, Łódź (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Kompleksowe, przekrojowe szkolenie pokrywające wszystkie najważniejsze aspekty BHP.

Anna (30.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przyjemne i przedstawione w zrozumiały sposób. Najważniejsze informacje przedstawione w ciekawej formie. Dodatkowy plus za filmy instruktażowe dotyczące pierwszej pomocy.

Maciej , Warszawa, AmeriGas Polska Sp. z o.o. (29.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo konkretne i praktyczne szkolenie. Kilkukrotne odpytywanie pomaga utwalić wiedzę

Katarzyna Tomczyk, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (28.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie jest w bardzo dobry sposób wykonane. Najważniejsze informacje dla pracownika są przedstawione w prosty, przejrzysty, łatwy do zapamiętania sposób.

Jowita (26.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Duże nasycenie informacjami, praktyczna wiedza i przykłady z życia.

Konrad (26.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo ciekawie zorganizowane, ciężko znudzić się i łatwo można sterować dawkami wiedzy.

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 243 244 245 Ostatnia