Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Stanisława Majchrzyk, , Agencja H&S Krzysztof Liberadzki (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Ten typ szkolenia ma wiele plusów, np. prelekcja wzbogacona jest wieloma filmami poglądowymi, co wzmacnia naukę, można rozłożyć szkolenie "na raty", można wrócić do spraw i problemów, które już wcześniej poruszano, a najważniejsze dla danej osoby poruszane kwestie można przelać na papier - drukując je

Anna (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przygotowane w sposób jasny i rzeczowy. Zostały wykorzystane akty prawne jak także krótkie filmiki. Szkolenie nie jest monotonne.

Paweł (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Dobra konstrukcja treści szkolenia na pewno zostawia coś w pamięci.

Wojciech Kruk, Warszawa, BHP Service Jarosław Grzybowski (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

szkolenie bardzo fajne, ponieważ nie musiałem wykonywać jego w jeden dzień, tylko mogłem rozłożyć je na raty.

Agnieszka , Gorlice (24.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo mi się podobało, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, nie tylko jeśli chodzi o prace na moim stanowisku. Fajnie że są filmiki humorystyczne.

Agnieszka Martyka, Łódź (22.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przygotowane zostało w formie bardzo przystępnej i ciekawej. Najbardziej moim zdaniem interesująco pokazana została część dotycząca wypadków i pierwszej pomocy- bardzo dobrze się to ogląda i czyta, myślę, że teraz na pewno czuję się pewniej w tematyce udzielania pierwszej pomocy w nagłych wypadkach.

Konrad Bigaj, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (16.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Nicely done course, everything well explained, I also enjoyed the videos, much more entertaining than the old school way of learning by reading a text

Tomasz Kardyński, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (15.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Paradoksalnie, szkolenie bylo pomocne. Szczegolnie ciekawe byly rozdzialy dot. prawa pracy, bezpieczenstwa pozarowego i pierwszej pomocy. Materialy opracowane przystepnie. To nie byl zmarnowany czas. Dziekuje.

Łukasz Lencki, Wrocław, GD Partners s.c. (14.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo dobrze ułożone tematycznie, film interaktywny - kapitalny.

Krzysztof (12.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo miłe szkolenie, momentami z humorkiem. Czasochłonne, ale i tak szybsze niż szkolenie f2f

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 243 244 245 Ostatnia