Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie uczestników szkoleń

Opinie uczestników szkoleń

Roman, Gdańsk (25.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Materiał przedstawiony przejrzyście, a tam gdzie nie dotyczy przepisów (np. pierwsza pomoc, pozary) przedstawiony w sposób wręcz CIEKAWY. Pytania weryfikujące są relatywnie proste.

Beata, Ciechanów (24.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

bardzo ciekawe i interesujące szkolenie

Nikodem, Garwolin (23.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo pomocne szkolenie, które w sposób zwięzły, merytoryczny przypomina i uczy o aspektach BHP niezbędnych do przestrzegania w codziennej pracy i życiu.

Paweł, Garwolin (21.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

ciekawa forma szkolenia, bardzo dobrze dobrany materiał

Ewa, zagorzany (21.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

forma szkolenia jest ciekawsza

Alicja, Wrocław (20.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo wygodny i jednocześnie skuteczny sposób przyswajania wiedzy. Formę szkolenia oceniam również bardzo dobrze. Polecam.

KAMIL, Polska (19.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

GIT

Agata, jasło (18.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo ciekawe i absorbujące, zawierające liczne życiowe przykłady przydatne w życiu codziennym

MAKSYMILIAN, Częstochowa (16.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie stało na bardzo wysokim poziomie. Zagadnienia były omawiane w sposób szczegółowy i merytoryczny. Daję piątkę z plusem :)

BARTOSZ, Polska (12.10.2011) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Piątka z Hydrozagadkę!

Pierwsza 1 2 3 271 272 273 274 275 276 277 Ostatnia