Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Katarzyna, Chełm (28.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie jest w bardzo dobry sposób wykonane. Najważniejsze informacje dla pracownika są przedstawione w prosty, przejrzysty, łatwy do zapamiętania sposób.

Jowita, Polska (26.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Duże nasycenie informacjami, praktyczna wiedza i przykłady z życia.

Konrad, Polska (26.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo ciekawie zorganizowane, ciężko znudzić się i łatwo można sterować dawkami wiedzy.

Stanisława, Dębe Wielkie (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Ten typ szkolenia ma wiele plusów, np. prelekcja wzbogacona jest wieloma filmami poglądowymi, co wzmacnia naukę, można rozłożyć szkolenie "na raty", można wrócić do spraw i problemów, które już wcześniej poruszano, a najważniejsze dla danej osoby poruszane kwestie można przelać na papier - drukując je

Anna, Polska (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przygotowane w sposób jasny i rzeczowy. Zostały wykorzystane akty prawne jak także krótkie filmiki. Szkolenie nie jest monotonne.

Paweł, Polska (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Dobra konstrukcja treści szkolenia na pewno zostawia coś w pamięci.

Wojciech, Warszawa (25.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

szkolenie bardzo fajne, ponieważ nie musiałem wykonywać jego w jeden dzień, tylko mogłem rozłożyć je na raty.

Agnieszka, Brzesko (24.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo mi się podobało, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy, nie tylko jeśli chodzi o prace na moim stanowisku. Fajnie że są filmiki humorystyczne.

Agnieszka, Niepołomice (22.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przygotowane zostało w formie bardzo przystępnej i ciekawej. Najbardziej moim zdaniem interesująco pokazana została część dotycząca wypadków i pierwszej pomocy- bardzo dobrze się to ogląda i czyta, myślę, że teraz na pewno czuję się pewniej w tematyce udzielania pierwszej pomocy w nagłych wypadkach.

Konrad, Tarnów (16.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Nicely done course, everything well explained, I also enjoyed the videos, much more entertaining than the old school way of learning by reading a text

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 246 247 248 Ostatnia