Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Żaneta Zielińska, Gdynia (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

szkolenie przygotowane bardzo dobrze

Kamil (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

bardzo dobry materiał

Jakub , Skarżysko-Kamienna, Świętokrzyskie Centrum BHP Strzelec Paweł (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Tak właśnie powinno wyglądać szkolenie bhp !!!

Paweł Podgrodzki, Łódź, „SPM” Zbigniew Dobrynin (09.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie w bardzo ciekawej formie. Podchodziłem do niego sceptycznie, natomiast przekonało mnie swoją formą. Być może niektórych tematów mało istotnych jest zbyt dużo.

Kamil (07.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Wiedza przekazana w bardzo przyjemny sposób, trafiająca do użytkownika. Testy pozwalają dobrze zweryfikować swoją wiedzę i poprawić błędnie zrozumiane kwestie.

Dariusz (03.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo ambitny program!

Jerzy Kozioł, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (01.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie otworzyło mi oczy na wiele spraw związanych z pierwszą pomocą o których wcześniej nie wiedziałem.

Bartłomiej (27.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie było naprawdę bardzo interesujące, wszystko było precyzyjnie opisane. Jestem bardzo zadowolony z tego, że mogłem przejść to szkolenie online. Całość oceniam na 4!

AGNIESZKA , Łódź, Szkolenia & Finanse Joanna Promińska-Staniszewska (20.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Mając doświadczenia w szkoleniach stacjonarnych i pierwszy raz w systemie e-learning zdecydowanie bardziej odpowiada mi opcja internetowa. Materiał przygotowany merytorycznie, bardzo jasne i dobrze przygotowane filmiki w zakresie I pomocy.

Adam Orzechowski, Łódź (15.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Jestem zadowolony ze sposobu przeprowadzenia szkolenia - tj. Możliwość dowolnego wyboru godzin szkolenia (szkolenie online)

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 243 244 245 Ostatnia