Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Michał (10.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Sensownie i przystępnie ułożone szkolenie. Byłyby 4 gwiazdki ale za "Hydrozagadkę", której spodziewałbym się wszędzie, tylko nie w oficjalnym szkoleniu, daję 5/5! :)

Edyta Sochaczewska, Łódź (09.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Profesjonalnie i szybko bez stresu!

Marcin , Kraków (07.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie oceniam pozytywnie. Dużo istotnego materiału potrzebnego do pracy na zajmowanym przeze mnie stanowisku. Forma przekazywanych treści była urozmaicona przez wymiennie wyświetlanie filmików oraz tekstów. To już nie pierwsze moje takie szkolenie i dobrze było sobie przypomnieć kilka ważnych kwestii, które w efekcie mogą przyczynić się do poprawienia jakości i komfortu pracy oraz nawet do uratowania sobie samemu lub komuś życia.

Marcin Cygan, Kraków, As Atu BHP Aleksandra Wąsowicz-Jasek (02.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Najlepsza forma szkolenia BHP w jakiej uczestniczyłem. Na żadnym z "konwencjonalnych" szkoleń BHP w których dotychczas uczestniczyłem nie nauczyłem się tak dużo.

Aleksander (25.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Witam! Szkolenie bardzo pomocne, zwłaszcza u osób jak ja, które dopiero rozpoczęły pracę na stanowisku kierowniczym. Szkolenie w tej formie jest bardzo wygodne i mało męczące

KAROLINA (18.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo dobre szkolenie w ciekawej formie. Dobre jest to, że jest podzielone i można je rozłożyć na kilka dni. Najbardziej podobały mi się filmy instruktażowe dotyczące wypadków i pierwszej pomocy - w prosty i jasny sposób pokazują, jak pomagać w różnych wypadkach.

Amadeusz , Łódź (12.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przyjemne dla pracownika zawierające ogrom informacji. Quizy między rozdziałam utrwalające wiedze to dobry pomysł. Oprócz małych nieistotnych niedopracowań szkolenie na wysokim poziomie.

Brygida , Warszawa (11.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo dobrze przygotowane szkolenie. Otrzymałam mnóstwo ważnych informacji. Nauczyłam się postępować w przypadku pożaru, potrafię udzielić pierwszej pomocy. Bardzo dziękuję.

Eugeniusz Mikołajczyk, Wejherowo, BETA Centrum Zarządzania Bezpieczeństwem Pracy (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo dobre, najważniejsze informacje podane w ciekawej i krótkiej formie.

Wojciech , Warszawa (10.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

świetne szkolenie

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 243 244 245 Ostatnia