Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Aleksandra, Poznań (17.06.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie OK. Testy po każdym module, zapobiegły monotonii. Bardzo wyczerpujące, konkretne informacje. Przeszłam dość dużo szkoleń BHP w swojej karierze natomiast z tego szkolenia wyniosłam bardzo dużo. Nic tylko z wiedzy korzystać :)

Anna, Siedlce (15.06.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Witam, Jestem bardzo zadowolnona z precycyjnie przygotowanego szkolenia. Każdy dział kończył się egzaminem, dzięku któremu możemy sprawdzić swoją wiedze z zakresu BHP. Ponadto egzamin końcowy ułatwiał zapamiętanie poszczególnych zagadnień.

Magdalena, Opatów (06.06.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

bardzo bogate w treści edukacyjne i dobrze wytłumaczone, plus za filmiki zgodne z realiami - prosto z życia, a także rozrywkowe;) pierwsze szkolenie bhp po którym wiem, że wiem o wiele więcej. gratuluje

Barbara, Żyrardów (06.06.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Uważam, że to szkolenie BHP jest w bardzo łatwej i ciekawej formie zaprezentowane. Myślę że moim pracownikom też bardzo by się przydało takie szkolenie.

Michelle, Harare (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

the course was very informative

Marta, Tarnopol (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

The cours was very interesting

Anna, Polska (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Thank you for the information, which can save my life and lives of people in my surrounding.

Piotr, Bychawa (31.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Kompleksowe, przekrojowe szkolenie pokrywające wszystkie najważniejsze aspekty BHP.

Anna, Polska (30.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przyjemne i przedstawione w zrozumiały sposób. Najważniejsze informacje przedstawione w ciekawej formie. Dodatkowy plus za filmy instruktażowe dotyczące pierwszej pomocy.

Maciej, Łódź (29.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo konkretne i praktyczne szkolenie. Kilkukrotne odpytywanie pomaga utwalić wiedzę

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 246 247 248 Ostatnia