Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Tomasz, Ełk (15.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Paradoksalnie, szkolenie bylo pomocne. Szczegolnie ciekawe byly rozdzialy dot. prawa pracy, bezpieczenstwa pozarowego i pierwszej pomocy. Materialy opracowane przystepnie. To nie byl zmarnowany czas. Dziekuje.

Łukasz, Namysłów (14.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo dobrze ułożone tematycznie, film interaktywny - kapitalny.

Krzysztof, Polska (12.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo miłe szkolenie, momentami z humorkiem. Czasochłonne, ale i tak szybsze niż szkolenie f2f

Michał, Polska (10.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Sensownie i przystępnie ułożone szkolenie. Byłyby 4 gwiazdki ale za "Hydrozagadkę", której spodziewałbym się wszędzie, tylko nie w oficjalnym szkoleniu, daję 5/5! :)

Edyta, Pisz (09.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Profesjonalnie i szybko bez stresu!

Marcin, Pińczów (07.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie oceniam pozytywnie. Dużo istotnego materiału potrzebnego do pracy na zajmowanym przeze mnie stanowisku. Forma przekazywanych treści była urozmaicona przez wymiennie wyświetlanie filmików oraz tekstów. To już nie pierwsze moje takie szkolenie i dobrze było sobie przypomnieć kilka ważnych kwestii, które w efekcie mogą przyczynić się do poprawienia jakości i komfortu pracy oraz nawet do uratowania sobie samemu lub komuś życia.

Marcin, Myślenice (02.05.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Najlepsza forma szkolenia BHP w jakiej uczestniczyłem. Na żadnym z "konwencjonalnych" szkoleń BHP w których dotychczas uczestniczyłem nie nauczyłem się tak dużo.

Aleksander, Polska (25.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Witam! Szkolenie bardzo pomocne, zwłaszcza u osób jak ja, które dopiero rozpoczęły pracę na stanowisku kierowniczym. Szkolenie w tej formie jest bardzo wygodne i mało męczące

KAROLINA, Polska (18.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo dobre szkolenie w ciekawej formie. Dobre jest to, że jest podzielone i można je rozłożyć na kilka dni. Najbardziej podobały mi się filmy instruktażowe dotyczące wypadków i pierwszej pomocy - w prosty i jasny sposób pokazują, jak pomagać w różnych wypadkach.

Amadeusz, Rawicz (12.04.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przyjemne dla pracownika zawierające ogrom informacji. Quizy między rozdziałam utrwalające wiedze to dobry pomysł. Oprócz małych nieistotnych niedopracowań szkolenie na wysokim poziomie.

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 246 247 248 Ostatnia