Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Ewa Załucka, Łódź (14.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Uważam , że szkolenie w takiej formie bardzo dobrym rozwiązaniem, niż słuchanie wszystkiego na raz siedząc 8 godzin. Nie mam żadnych zastrzeżeń . Wszystko przebiegło sprawnie . Pytania , Quizy bardzo czytelne , zrozumiałe.

Karolina , Kraków (09.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo ciekawie skonstruowane. Cała wiedza w pigułce. Bardzo pomocny jest fakt możliwości przerywania szkolenia w każdej chwili i wracania do niego w każdym momencie. Oceniam szkolenie bardzo pozytywnie

Marek , Łódź (08.03.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Polecam szkolenie szkolenie. Jest ono dostosowane do potrzeb na mim stanowisku pracy i podzielone na mniejsze moduły, dzięki czemu nie ma poczucia znudzenia. Filmy instruktażowe są zrozumiałe i ciekawe - szczególnie te dotyczące udzielania pierwszej pomocy. Warto je będzie obejrzeć za jakiś czas jeszcze raz, aby odświeżyć wiadomości.

Vladimir Shushkov, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (19.02.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Very useful course. It helped to remember a lot of important things especially related to first aid

Roman (16.02.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie w części rozdziałów jest za bardzo rozbudowane, natomiast bardzo syntetycznie - co b. cenię- poświecono pierwszej pomocy. Pozostałe działy winne mieć podobną konstrukcję. Zaleta szkolenia to: możliwość przejścia szkolenia na raty, możliwość powtórzeń wypowiedzi (to ważne przy wykonywaniu bieżącej pracy w biurze. W sumie szkolenie oceniam dobrze.

Malkhazi Jighaurishvili, Kraków, eSTe SECURA BHP Szkolenia i Usługi Teresa Szczepkowicz-Duda (07.02.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

It was so interesting. Useful information for everybody.

Dominik , Warszawa (07.02.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Dobrze przygotowane szkolenie, obejmujące istotne zagadnienia, dobrane prawie że idealnie do stanowiska. Świetnie że znalazły się materiały o czasie pracy i urlopach. Część o wypadkach i pierwszej pomocy, dobrze ugruntowuje i pogłębia wiedzę po podstawowym szkoleniu z pierwszej pomocy.

Renata , Kraków (05.02.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przygotowane w bardzo przystępnej formie.Zawiera wszystkie najważniejsze informacje przekazane za pomocą ciekawych filmów, slajdów bądź aktów prawnych. Fajne jest to że szkolenie można przerwać w każdej chwili i powrócić z dogodnym dla nas momencie.

MAŁGORZATA WAIS, Krosno, Nowy Styl sp. z o.o. (25.01.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie obszerne, bardzo świadomie informuje szkoloną osobę o zagrożeniach oraz instruuje jak postępować aby pomóc sobie lub innej osobie . Profesjonalnie informuje o przepisach BHP

Ewa , Złotów (24.01.2018) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo podoba mi się taki system szkolenia, wnosi więcej moim zdaniem niż prezentacje nawet prowadzone w ciekawy sposób, ponieważ tutaj mamy swoją indywidualność. Poprzez robienie testów uczymy się poprawnych odpowiedzi a one zostają nam w głowie. Bardzo fajną opcją było BHP na wesoło. Pozdrawiam :)

Pierwsza 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 243 244 245 Ostatnia