Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie uczestników szkoleń

Opinie uczestników szkoleń

Piotr, Łódź (17.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo fajna i ciekawa metoda przeprowadzania szkolenia pracowników.

Grzegorz, Polska (17.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo dobrze i profesjonalnie przygotowane szkolenie, no może trochę przydługie, ale ogólnie ok.

PRZEMYSŁAW, Żyrardów (16.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo przydatne i ciekawe informacje, szkolenie zaprezentowane w ciekawym aspekcie. Wielki pozytyw :)

Ewa, Stara Wieś (16.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

szkolenie prowadzone w sposób jasny i przystępny. Zaletą jest są testy "cząstkowe" pozwalające na kontrolę przyswajania tematyki objętej poszczególnymi rozdziałami.

Aneta, Radzyń Podlaski (14.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo przydatne. Krótko i na temat.

MARCIN, Polska (14.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo ciekawa forma szkolenia, można wrócić do danego rozdziału i robić przerwy nie opuszczając tematów

Marek, Pabianice (14.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Materiał bardzo obszerny, wymagał zaangażowania ok. 8 godzin, ale może tyle powinno się poświęcić na poznanie poruszanych zagadnień.

Krzysztof, Polska (14.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie zrealizowane w sposób bardzo dobry, konkretne informacje podane w bardzo przystępnej formie.

Szymon, Polska (14.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Moim zdaniem szkolenie bardzo przyjazne dla pracowników.

ANDRZEJ, Kolno (13.02.2014) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Ciekawe :)

Pierwsza 1 2 3 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 291 292 293 Ostatnia