Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie uczestników szkoleń

Opinie uczestników szkoleń

Monika, Ełk (20.05.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

kurs zawiera dużo przydatnych informacji, łatwa nauka, wygodny dla kursanta, prosty interfejs

Karol Biedal, Polska (19.05.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie odbieram pozytywnie. Istotna dla mnie była część udzielania pierwszej pomocy. Filmy oraz testy potrafią dobrze zobrazować kolejność działań i przyswoić je. Sposób realizacji szkolenia bardzo dobry.

Małgorzata, WARSZAWA (16.05.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo mi sie podoba taka forma szkolenia. Można go przeprowadzić np.po rozdziale w dowolnym czasie.

Jacek, Warszawa (04.05.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Dziękuję. Jedno z ciekawszych szkoleń BHP w jakich brałem udział. Prośba o wprowadzenie większej liczby filmów z zakresu pierwszej pomocy

Katarzyna, Polska (03.05.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie absolutnie rzeczowe i merytoryczne, zostało przygotowane w interesujący sposób, ciekawy, wpływający na wyobraźnię, dynamiczny. Wsparcie dodatkowymi materiałami tematycznymi jest niewątpliwie wartością dodaną.

Joanna, Polska (29.04.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Wszystkie materiały przygotowane w przystępny dla szkolonego sposób. Dużo materiałów filmowych, które pozwoliły uniknąć znużenia dużą ilością przekazywanych informacji. Duży plus za tej formy szkoleń!

MAKSYMILIAN, Częstochowa (28.04.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie stało na bardzo wysokim poziomie, polecam.

Gabriela, Gorlice (27.04.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Moja ocena szkolenia jest bardzo wysoka. Dobre przygotowanie zarówno organizacyjne, jak i merytoryczne. Przejrzyste i czytelne materiały szkoleniowe oraz profesjonalizm wykładowców.

Krzysztof, Lublin (25.04.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie online to super pomysł, można je przeprowadzić na spokojnie robiąc sobie przerwy w przyswajaniu materiału.

Piotr, Sosnowiec (19.04.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

It was awesome :)

Pierwsza 1 2 3 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 291 292 293 Ostatnia