Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie klientów

Opinie klientów

Anna , (08.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Gratuluję kursu!

Paulina (08.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Kurs w bardzo ciekawy sposób pokazuje podstawowe i niezbędne informacje.

Piotr (05.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Przekrojowe, interesujące szkolenie.

Magda Szwajcowska, , GD Partners s.c. (03.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

sweet

Katarzyna Liśkiewicz, , Jennmar International sp. z o.o. (03.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Super

Jakub (03.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie bardzo obszerne i przejrzyste.

Euzebiusz , Łódź (03.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

ok

Iwona Ziobro, Forglass Piotr Knast (01.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo profesjonalne szkolenie,dzieki filmom wiedza jest badzo szybko i latwo przyswajalna,a pytania-testy na zakonczenie rozdzialu niewatpliwie utrwalaja wiedze . Zdecydowanie polecam.

Sebastian (01.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Witam wszystkich serdecznie. Jako weteran już ponad 50 szkoleń internetowych muszę stwierdzić iż niniejszy kurs, jak i pomysł jego realizacji jest naprawdę udany. Co więcej, przedstawiony jest w sposób prosty, obwity i niemonotonny, dzięki czemu dobrze się go realizuje, łatwo się go przyswaja poruszane zagadnienia, oraz każdy nie zależnie od stanu swej wiedzy czy umiejętności bez problemu skutecznie może go zrealizować pozytywnie. Dlatego polecam wszystkim ten kurs.

Piotr , Mikołajki, ERGO Bezpieczeństwo i Higiena Pracy Henryk Prałat (01.01.2013) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie jest dość wymagające, przekrojowe i niełatwe. Na pewno na wysokim poziomie. Doskonale, że można je kontynuować etapami, na raty w dowolnym czasie. Szkolenie oceniam bardzo wysoko. Dziękuję - kierownik firmy drogowej FCC

Pierwsza 1 2 3 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 245 246 247 Ostatnia