Opinie klientów - Szkolenia BHP online - kurs BHP e-learning przez internet
Znajdujesz się w: www.szkolenia-bhp24.pl ReferencjeOpinie uczestników szkoleń

Opinie uczestników szkoleń

Edyta, Łuków (16.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

bardzo skuteczna i nieabsorbująca forma szkolenia. dowiedziałam się więcej niz na zwykłym szkoleniu

Michał, Polska (16.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Wszystkie kluczowe informacje dotyczące BHP w szkoleniu zostały zawarte.

Magdalena, Ostrołęka (15.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo fajne szkolenie przede wszystkim dla ludzi opornych. Fajne połączenie filmików z treścią, dzięki czemu szkolenie nie staje się monotonne.

Karolina, Warszawa (14.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przeszło bez żadnych problemów. Przydatne informacje zwłaszcza na temat właściwej postawy siedzenia przy biurku. Cwiczenia - przetestowane .... Pamietajcie każdy z nas ma 5 minut po każdej godzinie pracy przy komputerze - należy sie rozprostowac :-)

Dominika, Kalisz (14.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Taka forma szkolenia bardzo mi się podoba. Można się szkolić w czasie, który nam najbardziej odpowiada. Materiały są czytelne i zrozumiałe.

Dorota, Łódź (14.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Bardzo dogodna forma kształcenia, umożliwiająca odbycie szkoleń dostosowane do indywidualnych potrzeb pracodawcy. Świetne dla osób z elastycznym grafikiem.

Joanna, katowice (10.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Kurs jest skonstruowany w sposób jasny i czytelny

Daniel, Częstochowa (10.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

OK. Bardzo przyjazna forma pozwalająca na zakończenie szkolenia w najbardziej korzystnym terminie i czasie.

Anna, Siedlce (10.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie dobrze zrobione. przekazane w ciekawy sposób. Jestem zadowolona.

Dorota, Całowanie (08.06.2016) gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka gwiazdka

Szkolenie przygotowane profesjonalnie.

Pierwsza 1 2 3 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 291 292 293 Ostatnia